Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Ayvalık'ta, yön levhalarına standart getirilecek

Ayvalık

Ayvalık Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki yön levhalarının yenilenmesi için hummalı bir çalışma başlattı.

Ayvalık Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki yön levhalarının yenilenmesi için hummalı bir çalışma başlattı. Önemli noktalardaki levhaların her biri standart olacak şekilde yenileniyor.
Kent estetiği de düşünülerek dizayn edilen levhalar, Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde hazırlanıp yine aynı ekipler tarafından montajı sağlanıyor.
Fen İşleri Müdürlüğünden verilen bilgide, “İlçenin trafik akışında büyük kolaylık sağlayacak levhalar, Alibey Adası yeni yol, değirmen ve Pateriça yolu kavşağı, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü kavşağında tamamlanmış, özellikle şehre gelen yabancıların gitmesi gereken noktalara rahat ulaşabilmesini sağlamak amacıyla turistik bölgeler ve önemli noktalardaki düzenlemelerle devam edeceği açıklandı.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer “İlçemize gelen yerli yabancı misafirlerimizin gitmek istedikleri yerlere rahat ulaşmasını sağlayacak olan yön levhalarını kentin estetiğine de dikkat ederek yeniledik.” dedi.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli